Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Fansett Quality Jewel "Lyyli" s.5.4.2010

Lyyli on meidän lady, joka käyttäytyy tilanteessa kuin tilanteessa hienon rouvan tavoin. Lyyli on rauhallinen, miellyttämishaluinen ja erittäin kiltti. Näyttelyissäkin ollaan muutamaan otteeseen Lyylin kanssa pyörähdetty mukavin tuloksin vaikkakaan Lyyli ei niin näyttelyistä perusta. Lyylin mielestä hienon rouvan ei tarvitse kehässä niin hienosti seistä tai vauhdikkaasti juosta kun parempaakin tekemistä voisi olla tarjolla. Lyyli keskittyykin pääasiassa käyttäytymään arvokkaasti ja arvollensa sopivalla tavalla täällä kotioloissa.

 Lyyli jalostustietojärjestelmässä  

 

Fansett Unique Jewel "Lola" s.5.9.2012

Lola matkasi äitinsä Lyylin mukana Karvialta tänne Etelä-Suomeen. Lola syntyi Fansett-kennelissä ja on yksi Lyylin ensimmäisen pentueen pennuista. Lola on kiltti tyttö äitinsä tavoin, mutta pieni pilke käy kuitenkin välillä silmäkulmassa. Ei Lola mitään pahoja ole tehnyt, mutta joskus ehkä muutama temppu on käynyt mielessä. Lola nauttii olla kaikessa tekemisissä mukana ja mikäs siinä, Lolasta on kasvanut oikein pätevä tallikoira sekä lapsenvahti. Lolan kanssa näyttelyt ovat sujuneet mukavasti ja ensimmäinen Sertikin on jo tarttunut matkaan mukaan.

Lola jalostustietojärjestelmässä

Shavian My Love My Life "Hulda" s. 11.2.2014

Pieni ja leikkisä Huldamiina. Lauman ilopilleri, joka ratkeaa rakkaudesta ja on intoa aina täynnä. Pieni koko ei estä paineja isompien kanssa ja ruokaa uppoaisi tähän tytteliin enemmän kuin kolmeen setteriin yhteensä. 

Hulda jalostustietojärjestelmässä

 

JV-15,Red Jewels Berry Butter "Sylvi" s. 24.12.2014 

Sylvi oli maailman helpoin ja kiltein pentu. Sylvi on todella kiltti, aina lempeä ja touhussa mukana.  Kaunis tyllerö, jonka lempi touhua on halailu, sylissä makoilu, silmiin katsominen sekä tallissa hevosten herkkujen varastelu. Sylvi on ulkona elementissään ja nauttii juoksemisesta täysin rinnoin. Mitä kovempaa, sen kivempaa tuntuu olevan Sylvin motto ja muut koiramme ei kyllä vauhdissa mukana pysy. Näyttelyissä ollaan käyty vain muutaman kerran, mutta mukavalla menestyksellä. Näyttelyura jatkuu sitten pentujen jälkeen!

Sylvi jalostustietojärjestelmässä